Delphi Pharmaceuticals BV

Spoorthaven 39

2651 AV Berkel en Rodenrijs

Tel: +31 (0)10 5221404
BTW nr.: 
KvK nr.: 24192929

Veelgestelde vragen

Dit kan op twee manieren:

  1. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin bevindt zich een link waarop u klikt en door wordt verwezen naar een formulier. 
  2. Aan de rechterkant van elk pagina ziet u het kopje “ULM bevestiging“. Via deze link wordt u ook doorverwezen naar bevestigingsformulier

Let op: U heeft hierbij het factuurnummer nodig waarover de bestelling gaat en Pharmacist PSI registratie nummer

Via de link “KLANT WORDEN” wordt u doorverwezen naar het inschrijvingsformulier

Voor alle kwesties met betrekking tot het retourneren van goederen is het de verantwoordelijkheid van de klant om binnen 24 uur (één werkdag) na ontvangst van geleverde goederen contact op te nemen met Delphi Pharmaceuticals met vermelding van de afwijking met de bestelling. Dit omvat FMD-gerelateerd claims – als u ervoor kiest de levering niet te controleren op FMD-naleving bij ontvangst van de goederen, dan kan er geen (financiële) claim worden ingediend met betrekking tot de FMD-richtlijnen en ook indien deze buiten het hierboven vermelde tijdsbestek valt.

We zijn verplicht volgens de FMD-regels om goederen te controleren die worden geretourneerd.

Voor een volledig omschrijving van het retour beleid klik op de link “Return Policy“.

Indien uw vraag er niet tussen staat kunt via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Bij verzenden van onderstaand formulier gaat u akkoord dat de informatie die u verstrekt onder de bepalingen van het Privacy beleid valt.